Labels

dimecres, 20 de setembre del 2017

Sòller-Cartagena

Track de la ruta en SailgribWR
100€/dia a la marina de Soller és inviable. Una nova tramuntanada està per caure. Hem de Fugir!!!!
El temps ens mostra una petita finestra que ens permetria arribar fins a Cartagena (240 milles. 1 milla=1.82km). Vent favorable si passem per darrera d'Eivissa i Formentera. Molt just, però hi anem: baixada per la Serra de Tramuntana amb mar de fons de nord enorme i vent de cara. Horribles primeres 6 hores fins a l'illa Dragonera.

Després navegada collonuda a vela fins al cap de Palos, on tornem a trobar mar i vent de cara. Unes 6 hores més bastant agòniques i arribem...
Acabant d'amarrar davant el passeig.


Arribem a Cartagena al començar les festes de Romans i Cartaginesos. Està ple de gent disfressada de romans i cartaginesos (molt ben disfressats per cert). Es fan representacions a tots els racons dels esdeveniments que es van produïr fa 2500 anys aquí.


Pensàvem que ens trobaríem amb la nostra amiga i veïna de Badalona, però el dia que arriba a Cartagena es fa un esquinç al tormell només de baixar del tren. 
El personal del "Real Club de Regatas Cartagena" és molt amable. El club té piscina, restaurant collonut i està bé de preu. Una terrassa... totalment recomanable!
"fZaves con almejas" mmmm


Revisem els pinyons de la roda que van fallar en la primera travessia i s'han tornat a afluixar. Mal llamp! Apart d'això les revisions i avituallaments habituals entre travessies. El reflector de radar ha trencat una brida i cal pujar al pal.

Mentres disfrutem de les festes i de lo bé que es menja aquí.
Esther i el Gerard (que es compra la seva primera navalla amb els seus diners i el nostre permís) agafen l'autobús i van al "polígono" a buscar cargols de recanvi: son del tipus "prisionero" en inox i punta cònica. No n'hi ha amb punta cònica, però els hi fem punta amb la "Dremel", una eina molt interessant per tenir a bord. Canviem els cargols i bé, ja veurem a la propera travessia...
Content amb la súper-navalla!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada